08 huhtikuuta 2014

Ristiäisten tunnelmaa

Nyytimme sai vihdoin viime lauantaina kasteessa nimen. Hänen ensimmäiset juhlat menivät erittäin hyvin ja pienokaisemme nukkui sikeästi koko tilaisuuden ajan (vaikka pappi kauhoikin oikein urakalla vettä pään päälle :D). Pikkuisen suurta päivää oli juhlistamassa kanssamme sukulaiset ja läheiset ystävämme. Tilaisuus oli erittäin kaunis ja pidin erityisesti papin puheesta. Pappi kertoi poikamme kaikkien kolmen etunimen tarkoituksen ja painotti meidän läheisten tärkeää asemaa hänen elämässään. Kyyneleet nousivat silmiini, kun pikkusisko luki pikkuveljelleen esirukouksen: "Rakas taivaan Isä. Kiitos tästä pikkuveljestä. Kiitos siitä, että saamme kasvaa yhdessä. Auta meitä pysymään aina läheisinä toisillemme.". Myös kummitäti ja mummi lukivat kauniit esirukoukset pojallemme.


Olimme tilanneet juhlapäivään Juustokakkutehtaalta pojan nimellä varustellun kakun. Kakku oli todella kaunis ja maultaan oikein herkullinen. Suklaapohjien välissä oli vadelmaa sekä baileys-valkosuklaatäytettä. Oma äitini oli teettänyt Porin Martoilta aivan taivaallisen herkulliset kala- ja kinkkuvoileipäkakut. Näitä ollemme herkutelleet vielä alku viikon...Perhetuttavamme koristeli lisäksi servetit pikkuiselle, joista tuli todella kauniit.


Ristiäisiin löysin asun jo kuukausia sitten lähes sattumalta, kun Stockmannilta tarttui mukaani MK:n valkoinen pusero. Pusero on edestä hyvin yksinkertainen, mutta selässä on kultainen vetoketju kivana yksityiskohtana. Alaosana minulla oli Vilan baggy- tyyliset ohuet viskoosihousut.  Kokonaisuuteen sopi kivana lisänä Snö of Swedenin kaulakoru. Kengiksi valikoitui kiiltonahkaiset mustat avokkaat ja käsilaukuksi päätyi MK:n musta clutch, josta postasinkin aiemmin täällä. 





Nyt olemme vieneet kaikki ihanat lahjat pikkuiselle kaiverrettavaksi ja kummisedältä tullut Ralph Laurenin super suloinen nalle toivottaa hyviä öitä pikkuisen sängyn reunalla :) Kiitos vielä kaikki rakkaat kummit, sukulaiset ja ystävät! Teitte päivästämme täydellisen <3




2 kommenttia:

  1. Anonyymi8.4.14

    Harmi ettei päästy paikan päälle, kuulostaa (ja näyttää) olleen aivan ihanan lämmin ja arvokas juhla :) Vautsi mikä kakku! Ja peukku uudella tukalle :)

    T.S "naapurista"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeeei naapuri, nyt sitten joku päivä tuutte poikkeen kahville ja Stokkalla alkais hullut päivät ;)

      Poista