16 huhtikuuta 2014

Irtiottoa arjesta huolitelluin ripsin ja kynsin

Olimme viikonloppuna mieheni kanssa juhlimassa ihanan ystävämme 30 - vuotispäivää. Juhlien tunnelma oli todella lämminhenkinen ja päivän sankari sai liikuttua useaan otteeseen illan aikana. Samalla tämä oli meille ihana irtiotto arjesta. Koitin parhaani mukaan rentoutua vaikka pientä jännitystä pikkuisten pärjäämisestä mummin kanssa oli ilmassa. Kaikki meni kuitenkin todella, todella hyvin. ONNEA VIELÄ KAUNIILLE PÄIVÄN SANKARILLEMME!




Ennen iltaa kävin Kauneushoitola Calyttessa Annalla laittamassa kynteni ja ripseni kuntoon. Annan hoidossa reilu kaksituntinen hujahtaa huomaamatta. On ihanaa istua toisen laitettavana ja samalla voin itse vain rentoutua teetä/kahvia nauttien. Olen käynyt Annalla jo useamman vuoden ajan. Olen onnellinen, että olen löytänyt ihmisen jonka työhön voin luottaa 110%:sesti ja lopputulos on aina täydellinen.

Tällä kertaa toivoin kynsiin ranskalaista manikyyriä. Nimettömiin Anna asetteli ihanan timanttirivistön tuomaan kimalletta iltaani ;) Ripsiin taas laitettiin luonnollista tuuheutta ja pituutta. Annalla on erittäin ammattimaiset ja tarkat taidot ripsien asentamisesta. Anna on voittanut myös useita palkintoja kynsimuotoilussa.


Olen lukuisista blogeista lukenut nyt volyymiripsistä. Volyymiripset ovat normaalia ripsikuitua ohuempaa ja kuituja voidaan asentaa yhteen luonnonripseen jopa kuusi kappaletta. Kuitenkin, kun yksittäinen ripsi irtoaa, niin tuo koko volyymiripsituppo putoaa samaan aikaan. Voisin kuvitella, että tällöin ripset näyttävät helpommin harvoilta ja niitä joutuu huoltamaan useammin. Tämän vuoksi suosin vielä jatkossa tavallista ripsipidennystä.

Kiitos Anna taas kerran täydellisestä lopputuloksesta! :)


Huomasin muuten, että Kauneushoitola Calyttessa on huhtikuun ajan jalkahoidot -20%! (ja Facebook- sivut löytyvät täältä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti