20 huhtikuuta 2014

Juoksulenkin euforiaa!

Jes, loistofiilis! 

Tein eilen ensimmäisen 12 km juoksulenkin kotisaaremme ympäri bebemme syntymän jälkeen. Hiki virtasi ja olo oli euforinen. Tunsin olevani taas vedossa ja kevät aurinko nosti fiilistä vain entisestään. Edelliset lenkit juosten olen tehnyt viimeksi viime kesänä. Vauva painoi sen verran loppuraskaudesta masussa, että juoksut piti vaihtaa kävelylenkeiksi. Lenkin loppumetreillä luovutus oli eilen lähellä, mutta hoin itselleni vain mantraa "vain raukka luovuttaa". Hienosti päästiin maaliin (vaikka vauhti ei päätä enää lopussa huimannut) ja pikkumies nukkui rauhallisesti koko hytkyvän menon ajan.


Fiilis, jonka juoksulenkit saa aikaiseksi, oli jo päässyt täysin unohtumaan. Juostessa pää nollaantuu, mieli rentoutuu ja on kokoajan jonkilaisessa flow olotilassa. Tästä pitää ottaa taas tapa viikottaisiin treeneihin. Myös raikas ilma tekee niin uskomattoman hyvää. Nyt keväällä pelottaa vain alkava koivujen kukinta. Täksi kevääksi on vielä ennustettu runsasta koivun kukintaa eli tiedossa on pahat allergiaoireet...huoh! Inhoan sitä olotilaa, kun tekee mieli repiä silmät päästä jatkuvan kutinan vuoksi ja se on vasta alkusoittoa kaikille muille oireille. Toivon todella, että MSM- jauheesta olisi apua tuleviin allergiaoireisiin.  Onko teillä hyviä vinkkejä allergian hoitoon/ennaltaehkäisyyn?

Tänään vuorossa salitreeniä ja ulkoilua auringonpaisteessa! Ja hei, katsokaa näitä tulevia sääennusteita, ihan mahtavaa!!! Eilen oli mitattu Espoossa kevään ennätys liki +17 astetta ja tänään luvattu asteen pari lämpimämpää :)

 
Kuva lainattu Forecan sivulta.

2 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa hyvältä :)! Miulla on aerobinen kunto niiin huono, pitäis skarpata lenkkeilyssä
    http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitis ilma tekee kyllä niin hyvää ja kivaa vastapainoa salitreenaamiselle :)

      Poista