09 huhtikuuta 2014

Muotiluomuksia design by Katri/n

Käväisin hiljattain design by Katri/n liikkeessä sample sale myynneillä ja tein paljon loistavia löytöjä tulevaan kesään. Rakastan todella paljon Katrin vaatteita ja tykkäään suosia suomalaista designiä. Tuolla käynnillä silmiini osui muun muassa beige Ice top, joka on täydellinen vaate tulevaan kesään ja ihana pari aiemmin ostamalleni Sorbet skirtille. Postasin aiemmin vierailustamme äitini kanssa Katrin liikkeessä. Tuolloin mukaan tarttui kaunis Moa toppi sekä kyseinen tulppaanin mallinen Sorbet skirt.

Löysin myös täydellisen jakun pelastamaan arkeani. Zip jacket on ihanan kevyt päällä ja loistovalinta viileisiin kevät & kesäiltoihin. Pariksi tämän kanssa ostin kauniisti laskeutuvan valkoisen Breath topin ja mukaan tarttui myös pitsinen Creamy top. Suurin osa näistä ihanuuksista on kevät/kesä 2013 Ice Cream Kiss- mallistosta. Kyseinen mallisto on mielestäni elegantti ja vaatteet sisältävät kivoja yksityiskohtia. Värimaailma vaatteissa on hempeä ja herkkä. Tykkään kovasti myös tämän kevään/kesän mallistosta, jossa näkyy jälleen naiselliset selkeät linjat sekä kauniisti laskeutuvat materiaalit.


 






Liikkeestä on vaikea lähteä pois ja voisin hypistellä noita vaatteita ikuisuuden. Olin paikalla 15 minuuttia ennen sulkemista, mutta suuret kiitokset myyjälle kärsivällisyydestä sovitukseni venyessä reippaasti yli kuuden (pahoittelut vielä). Katrin vaatteet ovat upeita muotiluomuksia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Vaatteita on helppo yhdistellä keskenään ja ne ovat monikäyttöisiä.

Liiketila Iso Roballa on viihtyisä vitivalkoisuudessaan.Rekeillä on upeita vaatteita laskoksineen ja kauniine sävyineen sekä myyjän apu on korvaamatonta. Täydellinen paikka täydellisille vaatteille ja täydellisille ostoksille!

Kaikki tämän postauksen kuvat lainattu designbykatrin.com- sivuilta.

Design by katri/n facebook- sivut löydät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti