29 huhtikuuta 2014

Hypoxin tuloksia

Aloitin hypoxiterapian huhtikuun 7.päivä Hypoxi-Studiolla Espoon Matinkylässä ja yhteensä olen tähän mennessä hypoxihoidoissa käynyt kahdeksan kertaa. Yksi viikko mulla meni flunssaa potiessa ja tuolta viikolta hypoxiharjoittelupäiviä jouduttiin perumaan ja siirtämään eteenpäin. Joka hypoxiterapia käynnillä olen tehnyt HDC- ihokiinteytyshoidon sekä rasvanpolttoharjoituksen.

Tulokset ovat nyt hoidon puolessa välissä seuraavanlaisia:

                                                                7.4                         28.4
Paino                                                      65                           62                   - 3kg
Vyötärö                                                  77,5                        73                   - 4,5cm
Vatsa                                                       86,5                        80                  - 6,5cm
Lantio                                                     89                           86,5               - 2,5cm
Pakarat                                                  101,5                       99                  - 2,5cm
Molemmat reidet (yhdessä)                 97,5                         95,5              - 2,0cm
Reisi (rentona)                                       55                           54                 - 1cm
Reisi (jalka suorana)                             57                           54,5              - 2,5cm
Polvi                                                        40,5                        40                 - 0,5cm



Yhteensä senttejä musta on siis puoliväliin mennessä lähtenyt 22 cm. Olen erittäin tyytyväinen jo puolen välin tuloksiin. Painoa on jäljellä vielä 5 kiloa raskautta edeltäneeseen tilanteeseen ja samoin senteissä on vielä tiputettavaa, mutta kuten aiemmissa postauksissa mainitsinkin niin yhtä laihaksi kuin olin ennen raskautta, en halua enää palata. Nyt tavoitteena on enemmän lihasmassaa ja pieni pyöreyskään ei ole haitaksi ;). Olen kyllä huomannut muutakin muutosta hypoxiharjoittelun ansiosta. Aineenvaihduntani on selkeästi vilkastunut eikä kroppa kerää enää iltaisin niin paljoa nestettä. Myös treeni on alkanut kulkemaan tämän ansiosta paremmin. Myös iho on kiinteytynyt huomattavasti.

Lupasin myös laittaa ennen ja jälkeen- kuvia hypoxiterapian aikana. Omien kuvien julkaiseminen ei koskaan ole mukavaa, mutta tässä niitä nyt sitten taas tulee.





Tuossa 7.4 otetussa kuvassa näkyy vielä extrana ristiäisten jälkeinen hiilaripöhö. Kadonneet sentit näkyvät paperilla puolivälituloksissa, mutta omaan silmääni näyttäisi vyötärö ja vatsa hienosti kaventuneen. Nesteet ovat lähteneet liikkeelle, muhkurat iholla tasoittuneet ja iho on muuttunut kiinteämmäksi. Jännä nähdä, mitä seuraavat seitsemän kertaa saavat aikaiseksi. Vatsassa sekä vyötärön seudulla on vielä rasvaa mistä lähteä. Toisaalta pikkumies on ollut maailmassa vasta 3 kuukautta, joten voin hyvällä mielellä olla itselleni armollinen. Tärkeintä projektissa on aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron kiihdyttäminen. Suurin ongelmani oli lymfanestekierron toiminnan hidastuminen ja nesteenpoisto vartalosta ei toiminut kunnolla. Tämän huomasin vaikuttavan myös treeneihin ja yleiseen hyvinvointiin. Olo oli koko ajan todella tukkoisa ja tukala. Nyt nesteiden kierto on nopeutunut ja treenaaminen kulkee taas paremmin. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

  1. Hyviä tuloksia :)!
    ps. mistä noi treenihousut on? tosi kivat :)!
    http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Housut on Stadiumista. Laitan sulle vielä linkin suoraan verkkokaupan tuotekortille niin pääset tsekkaan (http://www.stadium.fi/urheilu/treeni/treenivaatteet/202133/soc-w-train-3-4-ths?SelectedProductUUID=Ry_CROins9sAAAFDcHVi9n69#.U19VE1d5GfY)

      Poista