07 huhtikuuta 2014

Uudet hiukset! Love it!

Porissa puolen viikon lomalla ehdin vähän hemmotella itseäni, kun mummeista saimme korvaamatonta apua lastenhoidossa.

Olemme nyt kevään ajan Kaisan kanssa Hiusmuotoilukeskus Glazessa ottaneet projektiksi hiusteni vaalentamisen entiseen viileään sävyyn niin, etteivät hiukset siinä samassa kärsisi kauheasti. Tykkään usein vaihtaa hiusteni tyyliä ja ne ovat nyt viimeisen muutaman vuoden ajan olleet punertavat, ruskeat, liukuvärjätyt ja ties mitä tuolta väliltä. Selailin vanhoja kuvia alkuvuodelta ja tykäistyin vuosien takaiseen lookiini, jossa hiukset olivat polkkamittaiset ja kylmän vaaleat.


Helmikuun lopulla sitten rohkaistuin ja tukkani leikattiin taas pidempään polkkamalliin sekä hiustani alettiin vaalentamaan asteittain kohti kesää, tarkoituksena taas jossakin vaiheessa olla tuo todella vaalea tyttönen.



Projektini annoin Kaisan käsiin, koska luotan hänen ammattitaitoonsa 100%:sesti. Kampaamokäyntini tykkään hoitaa Porin reissujen yhteydessä. Samalla, kun mummut tapaavat lastenlapsiaan, pääsee tämä mamma Glazeen hemmoteltavaksi. Jälleen kerran olin erittäin tyytyväinen Kaisan aikaansaannokseen. Hiukset taittavat jo pikkuisen tuhkaiseen vaaleaan ja vaalentuivat taas monta astetta aiempaan nähden. Hiuksia lyhennettiin ja kevennettiin takaa niin, että ovat edestä nyt hieman pidemmät. Love it! Suosittelen hiusmuotoilukeskus Glazea kaikille! Tuonne kannattaa mennä hemmoteltavaksi vaikka vähän pidemmänkin matkan takaa ;) On kyllä sen arvoista! Glazen sivut löydät täältä ja heidän facebook- sivut täältä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: