05 elokuuta 2014

Lomamorkkis!

Onko Teillä usein loman jälkeen morkkikset, kun olette ottaneet vähän rennommin lomalla syömisen ja liikunnan suhteen? Mulla nimittäin on...

Olen melko orjallisesti noudattanut Personal Trainerini tekemää saliohjelmaa (4 treeniä/viikko + aerobinen) ja ruokavaliota nyt liki 2 kuukautta. Mitä nyt muutamana viikonloppuna on tullut mässyteltyä irtsareita (mun pahin heikkous).

Viime viikolla sitten lässähti. Sain laiskuuttani tehtyä vain kolme salitreeniä, sillä ystävät, biitsi ja sukulaisten kanssa vietetty aika houkutteli treeniä enemmän. Kävimme moikkaamassa isomummuani, enkä voinut olla herkuttelematta kahvipöydän antimia. Viikonlopun vietimme siskoni perheen luona, jossa vietettiin yhteistä aikaa muun muassa uimalla järvessä, saunomalla ja tekemällä yhdessä hyvää ruokaa. Tuohon viikonloppuun kuului tietysti myös herkkuja ja muutama lasillinen viiniä. Oli hurjan rentouttavaa olla välittämättä montako grammaa kanaa laitan suuhuni tai oleko juonut nyt varmasti sen kolme litraa vettä.


Mielelle tekee oikeasti hyvää välillä irtautua arjen rutiineista. Motivaatio on nyt jälleen huipussaan vaikka pieni morkkis takaraivossa kolkuttaakin. Olisinko sittenkin saanut kroppaa timmimmäksi, mikäli en olisi sortunut herkkuihin ja olisin noudattanut kirjaimellisesti mulle laadittua ohjelmaa? Luultavasti tätä turvotusta ei ainakaan olisi, mutta mitä sitten?! Oli ihanaa kokkailla siskon kanssa yhdessä ruokaa, rupatella viinilasien äärellä sekä nauttia muutama saunaolut (Fostersin Radler...hmmm) ja herkullinen aamiainen. Nyt voin tällä viikolla tehdä muutaman extra vaunulenkin ja muistella onnellisena, kuinka mukava viikonloppu onkaan takana. Rasvattomampi tai timmimpi vartalo ei tee mua yhtään onnellisemmaksi, koska onni tulee kuitekin perheestä ja mukavista yhdessä tehdyistä asioista.


Muistetaan nauttia kesästä ja helteistä vielä niin kauan kuin tätä riittää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti