17 elokuuta 2014

Apuja kodin sisustukseen

Nyt arvoisat lukijat, kaipailisin Teiltä apuja. Pikkuisemme on tullut ikään, kun voisimme alkaa harjoittelemaan syöttötuolissa istumista. Olemme syöttötuolin osalta päätyneet jo Stokken Tripp Trapp- syöttötuoliin. Meitä miellyttäisi tämä eniten ehkä joko mustana tai valkoisena ja myöhemmin voisimme hankkia lisäosana Playtray- tarjottimen tuoliin. Tällöin minua houkuttaisi eniten mustavalkoinen kombo eli valkoinen tuoli mustalla tarjottimella tai sitten musta tuoli valkoisella tarjottimella. Eilen illalla mies ehdotti all white- kokonaisuutta ja menin tästä sekaisin.

Meillä on aika vaalea värimaailma kotona (tv-tasot, vitriini ym. kalusteet valkoisia) mustaa olohuoneen sohvaa ja mattoa lukuun ottamatta. Keittiössä on myös yhden hupputuolin tilalla tummaa puuta oleva tuoli esikoisellemme. Pian 9- vuotiaskin osaa siis vielä sutata, joten siksi hänelle on vaihdettu ruokapöytään helposti puhtaana pidettävä tuoli. Alla muutama kuva tämän hetkisestä sisustuksesta ruokapöydän osalta.


Nyt Teille lukijoille pieni äänestysraati: Tripp Trapp mustana valkoisella tarjoittimella, valkoisena mustalla tarjottimella vai all white kokonaisuus? Kuvakaappaus on Pinterestin Tripp Trapp-kotiin taulusta.



PS. Olemme huomenna suuntaamassa Tukholmaan kolmen päivän minilomalle, olisiko hyviä shoppailuvinkkejä sisutusliikkeiden, vaateputiikkien sekä lastenvaatekauppojen suhteen?

Ihanaa sunnuntaita kaikille Teille!

5 kommenttia:

  1. Kokovalkoinen sopisi miun mielestä keittiönne väreihin parhaiten :)! Trip trap on kyl ihana,meillä on se musta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina avusta :) Bongasinkin sun muutamasta kirjoituksesta sen mustan tuolin. Playtray jäi myös yhdestä postauksestasi mieleeni ja jäin sitäkin harkitsemaan stokken tabletopin sijasta :)

      Poista
  2. Minä taas olisin ehkä valkean tuolin ja mustan tarjottimen kannalla ;) Teillä on todella kodikkaan ja kutsuvan näköistä, ihana väritys <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maaria <3 Mulle ehdotettiin myös tumman puun sävyistä tuolia ja menin jo ihan sekaisin päätöksen kanssa ;)

      Poista
    2. Ei pitäisi olla liikaa vaihtoehtoja ettei mene pää pyörälle! :D

      Poista