15 elokuuta 2014

Suurimpia herkkujani - luomu kahvi

Tällä hetkellä yksi suurimmista herkuttelun kohteistani on kahvi. Luitte oikein... siis kahvi ja luomu sellainen. Mitä enemmän olen alkanut maistelemaan erilaisia luomu kahveja, huomaan niissä suuriakin makueroja. Toiset ovat todellisia makuelämyksiä!

Itse tykkään tällä hetkellä vaaleapaahtoisista ja vähähappoisimmista kahveista (kuten aiemmin kirjoittamastani Watsa- kahvista). Mielestäni tällainen vähähappoinen kahvi on maultaan hieman pehmeämpää, mutta toiset mieltävät tällaisen helposti taas "laihaksi" kahviksi. Porista toin kotiin tuliaisiksi Porin (ja koko Suomen) parasta tuorepaahdettua kahvia, jota saa kahvila Cafe Solosta. Cafe Solon omassa paahtimossa paahdetaan ja jauhetaan kahvi haluamastaan lajikkeesta. Myös kahvilassa voi nauttia kattavasta valikoimasta oman paahtimon tuoretta, vastapaahdettua kahvia. Kahvilapaahtimosta ja kahvin paahtamisesta voit lukea lisää täältä Cafe Solon sivuilta.

Löysin itselleni tuolta jo suosikin, mutta ensi kerralla taidan ostaa tämän suosikkini lisäksi muutaman muunkin kahvilajikkeen kahvia. Herkkukahvi loppui liian nopeasti kesken...nyyh! Tykästyin Nicaraqualaiseen luomutilakahviin, joka on Las Mandarinasin tilalta. Tämäkin kahvi on kevyen hapokas, jossa yhdistyy suklaa, yrtit ja sitrus. Aromissa on myös kukkia, kaakaota ja karamellia.

Kaikki meillä Porista vierailevat, tässä olisi nyt hyvä vinkki tuliaistuomisiksi ;)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi16.8.14

    Ootko kokeillut paljon hehkutettua Bulletproof-kahvia?

    - Naapurin S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapurin S <3 En oo vielä kokeillut Bulletproofia, vaikka kokeilulistalla on ollut jo tovi...Laitan heti postausta tästä, kun oon päässyt kahvia testaamaan. :)

      Poista