28 elokuuta 2014

Risteilyä Silja Serenadella

Minilomalle Tukholmaan lähdimme Silja Serenaden- laivalla. Silja Serenadea on uudistettu alkuvuodesta 2014 muun muassa ravintoloiden, kylpyläosaston, commodore hyttien ja lounge- osaston puolesta. Saavuttuamme laivaan kävimme heti tekemässä varauksen Commandore- emännältä lounge osaston saunaan. Hyttimme sijaisti kannella 11, jossa oli oma Commodore Class- osastonsa. Hyttiin oli valmiiksi tuotu petivaatteet sekä lastensänky pienimmille matkustajille ja myös kylpytakit tohveleineen.


Hytissä oli tarjolla hedelmäkori, pieni suklaarasia, silja linen karkkeja sekä minibaarikaapillinen limuja, olutta, vissyä ja kuohuvaa. Hytit olivat erittäin korkealaatuisia, tilavia (25 m2) ja uudella sistuksella saatu hyvinkin raikkaan oloisiksi. Hytissämme oli kaksi huonetta, jossa toisessa oli sohva sekä tv- nurkkaus ja toisessa parisänky peilipöytineen. Eteisessä oli kokovartalopeili sekä tilavat kaapit tarvaroille sekä vaatteille. Commandore loungen osastolla on oma baari, saunat sekä Commandore- emäntä avustamassa Commadore Class- luokan asiakkaita. Lounge osastolta löytyi mm. tuoreita hedelmiä ja marjoja, mehua, erilaisia kahveja, teetä, kaakaota, kakkuja, croissanteja, keksejä, pullaa, pientä suolaista sekä sanoma- ja aikakauslehtiä luettavaksi. Hytteihin sai myös vuorata loungesta dvd- leffoja perheen pienimmille. Lounge osaston saunasta oli suora näkymä merelle ja toisena iltana nauteimmekin löylyn lämmöstä merellisissä maisemissa. Myös perheen pienintä oli muistettu omalla ammeella, jossa oli mukava polskia tähtitaivaan alla.


Aamuisin saimme nauttia Bon Vivant- ravintolassa- erikoisaamiaisen. Lämpimät annokset tilattiin listalta ja tarjolla oli vaikka mitä herkkuja mm. crepesejä mascarponevaahdolla, parmakinkkumunakasta sekä lohileipää hollandaisekastikkeella (tässä vain muutama mainittuna). Tarjolla oli myös paljon muita herkkuja skumppalaseineen ja pöytiin tarjoiltune kahveineen. Myös Silja Serenaden tax free oli kokenut melkoisen muutoksen. Myymälä oli laajentunut todella valtavaksi ja valikoimaa oli runsaasti. Tuolla kosmetiikkapuolella mulla olisi mennyt helposti tunti jos toinenkin. Uutuutena löytyi myös laaja Victorias Secretin valikoima...


Uudistuksen myötä matkustaminen Commandore luokassa oli jo erittäin miellyttävää, enkä voi kuin suositella vastaavanlaista matkaa kaikille lapsiperheille. Nautiskelua ja pientä luxusta myös perheen pienimmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti