30 heinäkuuta 2014

Kuntosalin pauloissa - Fitness24Seven

Nyt, kun olen päässyt lomapostausten makuun, niin tässä tulee taas yksi. Mulla oli Porista haussa täällä lomailun ajalle kuntosali, jossa pääsisin treenaamaan. Kriteerinä oli tietysti edullisuus, kun kotona Helsingissä on jo oma salijäsenyytensä. Monet salit täällä Porissa tarjoavat kymppikorttia ja hinnat vaihtelevat noin reilu 50 eurosta 10 euroon.

Porin Kauppatorille on keväällä avattu uusi Fitness24Seven- kuntosali, jossa voi treenata ympäri vuorokauden ja hinnat eivät paljon päätä huimaa. Kuukausimaksu salille on 19,90€ ja mikäli ehtii treenaamaan jo päivällä 6.00 - 16.00 välillä on kuukausimaksu vain 9,90€. Mulle tuli halvemmaksi siis ottaa kahden kuukauden jäsenyys (mikä on minimi aika) Fitness24Sevenin salille kuin kymppikortti jollekin toiselle salille. Lisäksi pääsen palattuani kotiin testaamaan Helsingin samaisen ketjun salit, sillä olen pitkään jo pohtinut kuntosalin vaihtoa monipuolisempien laitteiden sekä parempien aukioloaikojen toivossa. Fitness24Sevenin jäsenkortti käy kaikissa kuntokeskuksissa ympäri Suomen, mihin kellon aikaan tahansa (tarjontaa löytyy myös Norjasta ja Ruotsista).
 
Porissa sijaitseva kuntoilukeskus oli tiloiltaan avara ja valoisa. Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella sisään pääsee henkilökohtaisella avainkortilla + sormenjälkitunnisteella ja tällä tavoin kuntoilu salilla on mahdollista mihin kellon aikaan tahansa (yötreenit onkin vielä testaamatta). Tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, joista ylemmässä on vapaat painot ja oma sali naisille. Laitteet ja painot olivat kaikki täysin uusia sekä vapaita painoja löytyi myös raskaamman raudan ystävälle (vapaita painoja oli paljon). Venyttelylle ja aerobiselle harjoittelulle löytyi omat nurkkauksensa. Tiloissa oli myös useampi telkkari, lehtiä sekä myyntipiste lisäravinteille. Näillä helteillä ehdoton ykkönen oli kunnon ilmastointi. Sali oli nimittäin TODELLA viileä!

 
Huippu paikka treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti