27 elokuuta 2014

Miniloma takana ja samalla äitiysloma lähenee loppuaan!

Viikon mittainen miniloma takana ja paluu äitiyslomailun arkeen on koittanut. Olemme kuluttaneet miehen lomat jo lähes loppuun, mutta viikko on vielä jäljellä syksyn Mallorcan matkaa varten. Jotain mukavaa vielä siis, mitä odottaa...Jäin eilen miettimään haikein mielin, kuinka nopeasti nämä äitiysloman seitsemän kuukautta ovat menneet. Olen nauttinut äitiyslomasta joka solullani ja lähes kauhun sekaisin tunnelmin mietin jo nyt pikku nyyttimme hoidon alkua noin viiden kuukauden kuluttua. Alkuun hoitopäivät tulevat onneksi olemaan lyhyitä max. kuuden tunnin päiviä, mutta fiilis tämän lähenemisestä hieman pelottaa.

Nyt koitan vain nauttia näistä jäljellä olevista kuukausista. Äitiyslomaa on jäljellä enää muutaman kuukauden verran, jonka jälkeen siirryn hetkeksi hoitovapaalle. Takana olevat kuukaudet ovat olleet meille tapahtumarikkaita, täynnä onnen hymyjä ja kyyneleitä sekä huimaa kehitystä. Päiviin on mahtunut kyllä välillä ei niin hyviä päiviäkin lyhyine yöunineen (nyytti herättelee yhä usamman kerran yössä), mutta pääpiirteissään olen nauttinut joka hetkestä. Välillä tuntuu kovin haikealta, miten tuosta sylivauvasta on kehittynyt hurjaa vauhtia eteenpäin ryömivä taapero. Kaikki johdot, sähkörasiat sekä laatikoiden sisällöt kiinnostavat ja vauhti on päätä huimaavaa. Uusia makuelämyksiä löydetään viikoittain, tuotetaan omaa puheen pälpätystä minuuteittain (tullut isäänsä ;)) ja rakastetaan haleja sekä suukkoja.


Matka Tukholmaan näiden kahden, toisen vähän isomman ja toisen vielä niin pienen rakkaan kanssa, sujui yllättävän hyvin. Laivalla oli paljon ohjelmaa isommalle lapselle ja hyttiimme (commodore class) oli mahdollisuus vuokrata myös leffoja, vuokrata yksityissauna sekä nauttia lounge osaston herkuista, joten illat laivassa menivät rennoissa tunnelmissa. Yöt menivät taas vähän huonommin, sillä laiva keinui molemmilla reiteillä todella paljon ja tämä vaikutti omalta osaltaan pikku nyyttimme yöuniin... heräilimme noin tunnin välein molempina öinä. Muutoin todella mukava loma takana! Postailen vielä viikon mittaan matkastamme lisää.


Mukavaa syksyisen viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti