21 heinäkuuta 2014

Letintekoaine

Kesään kuuluun mun mielestä ehdottomasti auringon, kärpästen ja mansikkamehun lisäksi lettikampaukset. En vaan ole mikään pro näissä kampauksissa ja hiukset tahtoo liukua käsistä. Käydessäni värjäyttämässä hiuksia Hiusmuotoilukeskus Glazessa kuulin heillä myytävästä "letintekoaineesta". Inhoan hiustenlaittoa varsinkin, jos en saa kampausta tehtyä kädenkäänteessä. Kyseinen aine tuli siis enemmän kuin tarpeeseen.

Tästä label.m Texturising Volume Spraysta saan nyt kaivattua apua erilaisiin kampauksiin ja letteihin. Monikäyttöistä muotoilutuotetta voi käyttää myös hiusten tuuhentamiseen. Label.m yhdistää tässä tuotteessa kuivashampoon rakenteen sekä hiuskiinteen elastisuuden. Itse huomasin kohottavan vaikutuksen välittömästi eikä tuotetta tarvinnut kovin paljoa laittaa, jotta lookista sai näyttävän ja tuuhean. Olen myyty! Tämä on takuulla mun uusi luottotuote enkä voi muuta kuin suositella kaikkia kokeilemaan, kenellä vähänkin tahtoo hiukset liukua käsistä lettiä tehtäessä.


Tuossa yllä on muutamia lettejä, joita olen tuotteen kanssa harjoitellut. Näillä on hyvä jatkaa lomaa täällä aurinkoisessa Porissa vielä ainakin muutaman viikon ajan. On ollut ihanaa lomailla lähellä sukulaisia, joilta olemme saaneet kaivattua apua arjen askareissa. Viime viikko meni treenitauossa fiilistellen Pori Jazzeilla ja nauttien suomiareenan tarjonnasta. Tuntuu hassulta tässä uudessa treeniohjelmassa huilata aina joka viides viikko, sillä olen niin tottunut harrastamaan kunnon hikiliikuntaa joka ikinen viikko. Toisaalta tekee mielellä hyvää ihan vain relata vaikka pieni polte tuonne salille on koko ajan päällä...heh! Minkä tälle suorittaja luonteelleen mahtaa ;)

Nyt nautitaan tämä viikko helteistä ja auringosta! 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21.7.14

    Hienoja lettejä Piritta! Toi on kyllä ihan parasta tököttiä letteihin ja tietysti muuhunkin hiustenlaittoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä musta vielä ammattilainen kuoriutuu ;)

      Poista