15 heinäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin voi ottaa iisimmin!

Kahden viikon yhteinen kesälomamme on startannut erittäin rentouttavissa merkeissä. Viikonloppuna pääsimme juhlistamaan ystäväpariskuntamme häitä Leineperin Ruukille. Kyseinen paikka on aivan uskomattoman kaunista seutua. Ruukinkylä sijaitsee Ulvilassa, täällä Porin naapurissa ja on yksi parhaiten säilyneistä ruukinalueista Suomessa. Suosittelen ajelemaan tuolla päin, mikäli on tulossa vierailemaan SuomiAreenalle tai Pori Jazzeille.


Perjantain postauksessa kerroin juhla-asun metsästyksestä ja sen aiheuttamasta stressistä. Pitkän pähkäilyn jälkeen juhlien asuksi valikoitui Katri Niskasen Alyssa- mekko ja Holly- toppi sekä Clarksilta löysin asuun täydelliset sandaalit, jotka olivat äärimmäisen mukavat jalkaan. Asu oli mielestäni sen verran yksinkertainen, että halusin lisätä hillittyä näyttävyyttä koruilla. Pähkäilin pitkään korvakorujen ja kaulakorun välillä, sillä mielestäni näyttävät korvakorut eivät tarvitse enää parikseen kaulakorua ja sama toisinpäin. Päädyin loppujen lopuksi korvakoruihin, sillä tuo Katri/n toppi on jo itsessään niin yksinkertaisen kaunis, että kaulakoru olisi pilannut topin idean. Olenkin esitellyt tuota toppia jo aiemmassa postauksessa täällä. Korvakorut löytyivät Ti Sentolta sekä näille pariksi valikoitui Guessin korukello.


Viikonloppuna oli ihanaa olla vähän myös hemmoteltavana. Juhlapäivän aamuna pääsin ystäväni Marin laitettavaksi Sofii- Hair & Makeupiin. Mari sai taiottua tähän polkkamalliseen tukkaani ihanan lettikampauksen ja teki myös samalla näyttävän silmämeikin. En voi muuta kuin suositella Maria kaikille täällä Porissa! Huonosti nukutun yön jälkeen oli todella huojentavaa päästä jonkun laitettavaksi, sillä en tiedä mistä olisin löytänyt yhtään ylimääräistä energiaa laittautumiseen muutaman tunnin yöunien jälkeen. Kiitos Mari! Juhlissa väsymys oli tipotiessään ja pääsin nauttimaan juhlahumusta sekä illalla saimme rentoutua myös miehen kanssa kahden, kiitos mummien avun.


 Nyt loma jatkuu SuomiAreenan, Pori Jazzien, Yyterin sekä ihanien ystävien merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti