30 kesäkuuta 2014

Yoogaia - syvävenyttelyt kotona

Eilen sitten osallistuin kello 20.00 - 21.00 meidän tyttären huoneen lattailla Yoogaian syvävenyttelytunnille. Näille ryhmätunneille siis osallistutaan nettiyhteyden välityksellä omalta tietokoneelta. Homma menee yksikertaisesti siten, että rekisteröidytään palveluun, valitaan tunti jolle haluaa osallistua sekä tämän jälkeen siirrytään maksamaan tunti ja osallistutaan tunnille.

Yoogaian- palveluun tarvitaan Choromen selain, mutta sekin on helppoa netistä ilmaiseksi asentaa. Yoogaia tapahtuu siis täysin reaaliaikaisesti. Tunnin aikana voit saada myös palautetta ohjaajalta liikkeisiin, mikäli päätät pitää webbikameran avoimena. Itse kuitenkin pidin webbikameran pois päältä, kuten suurin osa tunnilla olevista näytti tekevän. Tietokoneen ruudulla näkyy kaikkien osallistujien nimet ja meitä osallitujia näytti olevan reilu parikymmentä paikalla. Tämä oli kyllä tosi kiva palvelu. Voin vastaisuudessakin suorittaa syvävenyttelyt kotona eikä tarvitse raahautua salille. Tunnin hintakaan ei ole kovin paha, muistaakseni 4,90€. Suosittelen Teitä kaikkia kokeilemaan tätä!


  

Marko Kuukasjärven tunnin jälkeen olo oli raukea ja levollinen. Tunti alkoi alakropan venytyksillä ja jatkui siittä ylävartalon lihaksiin sekä selkään. Alakropan venytyksissä sain jopa jalat tärisemään sekä hyviä vinkkejä kotivenyttelylle. Aion kyllä jatkossakin käyttää Yoogaian palvelua. Mielestäni tämä palvelu on aivan loistava idea! Jatkossa ajattelin kokeilla myös muitakin tunteja kuin vain syvävenyttelyä.

Tällä tunnilla oli hyvä päättää mennyt viikko ja startata uusi viikko käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti