01 kesäkuuta 2014

Jumppaa vauvan kanssa

Löysin vihdoin hiuksilleni taianomaiset tuotteet. Postasin eilen hiusteni kurjasta tilanteesta, johon olin hankkinut muutamia täsmätuotteita. Jo yhden hoidon jälkeen hiukseni ovat olleet pehmeät, sileät ja silkkiset. Toki hiuksia lähtee vielä paljon, mutta karheus on Redkenin tehonaamion ansiosta tipotiessään. Nyt on kutrit jälleen elinvoimaa täynnä...JEI! Hassua, miten jo yksi hoitokerta antoi niin paljon parannusta entiseen. :)


Kutreista sitten takaisin tuttuihin treeneihin. Kuluneeseen viikkoon on mahtunut nyt neljä kuntosalitreeniä ja tänään on vuorossa viikon viimeiset eli selkätreenit. Ihanaa, kun treenit alkavat kulkemaan viikko toisensa jälkeen paremmin. Omaa aikaa ei tällä hetkellä kauheasti ole ja imetys pitää pikkuisessa tiiviisti kiinni, joten tunnin treenit ovat nousseet itselle myös jonkinlaisiksi meditatiivisiksi hetkiksi. Eiliseen iltaan mahtui vielä virkistävä lenkki perheen kanssa ja yhteiset vatsalihastreenit. Yhteinen jumppatuokio vauvan kanssa on aina naurua, kuolaa ja päristelyä täynnä. Pikkuisemme kikatti niin kovin yhteisen jumpan aikana, että vatsalihastreenistä tuli kokoperheen nauruterapiaa. Tuo vauvan nauru on aina niin tarttuvaa ja saa kaikki hetkessä hyvälle tuulelle. Ihan parasta!

Alla kuvia muutamasta hyvästä perusliikkeestä vatsajumppaan vauvan kanssa.

1. Istumaan nousu: Mene selinmakuulle lattialle ja pidä lasta kainaloiden alta lentokoneasennossa. Nouse selkä pyöreänä lattiasta ylös niin, että jännitys pysyy vatsalihaksissa. Laskeudu takaisin selinmakuulle alaspäin jarruttaen.


2. Jalkojen nosto: Asetu selinmakuulle, voit pitää lasta joko lentokoneasennossa tai ota vauva mahalleen rinnan päälle (meillä pikkumies kikatti kovin tässä asennossa). Nosta jalkoja ja peppua ylös lattiasta pienellä liikkeellä ja rutista samalla alavatsalihaksia. Muista tehdä nostot suoraan ylöspäin, ei siis keinuvaa liikettä.


3. Lankku: Laita vauva selälleen lattialle ja asetu laskkuasentoon (kyynärnojaan) hänen yläpuolelle. Nosta lantio maasta niin, että vartalo on varpaiden ja kyynärpäiden varassa. Muista pitää pään ja selän linja suorana sekä vedä napaa sisään.


Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti