23 kesäkuuta 2014

Juhannus Caribialla

Nyt on lomat lomailtu ja palattu taas arjen pariin. On ollut ihana viikko takana, mutta lomaturvotus näkyy (irtokarkit!) ja tuntuu, vaikka treenaamassa kävinkin säännöllisesti koko viime viikon ajan. Oli ihanaa pyhittää koko viikko perheelle, nuuhkia pienokaista ja halia esikoista (sekä vähän meidän isompaakin miestä ;)) sekä jättää kone omaan nurkkaansa.


Juhannuksen vietimme Break Sokos Hotel Caribiassa Turussa. Olen viettänyt ennenkin kyseisessä hotellissa juhannusta esikoisen ollessa 10 kuukautinen. Tosin tuosta ajasta on jo yhdeksän vuotta aikaa. Kylpylähotelli taitaa olla vieläkin juuri lapsiperheiden suosiossa. Kylpylässä oli järjestetty juhannusohjelmaa muun muassa juhannussalon koristelua, grillausta, vesipeuhulaa sekä saunakylässä lämpesi puu- ja savusaunat. Ravintoloiden tarjonta oli mielestäni kylpylähotellissa monipuolinen ja  useiden altaiden sekä vesiliukumäkien lisäksi tarjolla oli lapsille leikkinurkkausta, pelejä sekä minigolfia. Kylpylähotellilla oli myös monipuolinen kuntosali, jossa kävinkin aamuisin treenaamassa. Oli mahtavuutta mennä treenin jälkeen savusaunan kautta poreisiin. Aamiaisbuffet oli hotellilla monipuolinen ja erityisesti jälkkäripöytä oli meidän pikku neidille mieluinen, mm. suklaaputous ja vaahtokarkkeja!

 




Olin kuullut hotellihuoneiden olevan jo vähän nuhjuisia ja aikaansa eläneitä. Kylpylähotellin kolme aitiota ovat kuitenkin uudistettu ja nämä muuntuvat tarvittaessa superiorhuoneiksi. Onneksemme saimme viimeisen vapaana olevan superiorhuoneen (joka oli siis ainoa vapaa koko hotellin kaikista huoneista eli hotellilla riitti täyttä juhannuksena), jossa oli ikkunat juuri Caribia areenalle päin. Aitiot on suunnitellut Vallilla Interior ja ne on sisustettu urheiluhenkisiksi. Oli siis avopuolisollekin mieluisa huone näin MM- kisojen aikana ;). Itse nautittiin tyttären kanssa erityisesti kylpyammeesta tähtitaivaalla, jossa oli ihanaa vielä iltaisin rentoutua vaahdon seassa.









Voin sanoa, että oli kyllä täydellinen juhannus latailla akkuja ja kerätä energiaa! Nyt on hyvä palata hyvin levänneenä PT:ni ohjeistaman ruokavalion pariin. Ensi viikolla meillä on yhteistreenit ja odotan näitä jo innolla.


Energistä viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti