12 toukokuuta 2014

On ihanaa olla äiti!

Meillä meni melkein koko viikonloppu juhlien äitienpäivää! Rakas serkkuni on ollut perjantaista asti meillä kylässä ja tämän kunniaksi leivoimme perjantaina gluteiinittoman minttusuklaakakun. Kakun pohja ei kuitenkaan ihan onnistunut (muistutti kumista kengän pohjaa), mutta minttusuklaapäällinen maistui hyvältä mansikoiden ja kuohuvan kera. Jätettäköön tämä resepti siis jakamatta! Sain perjantaina jo ennakkoon ruusuja mieheltä ja tyttäreltä. Miten ihana yllätys olikaan heti alkavaan viikonloppuun!


Lauantaina tämän äipän rentoutuminen jatkui ripsihuollossa Kauneushoitola Calyttessa Annalla. Myös kynnet saivat uuden luonnollisen nuden lookin. Oli ihanaa taas olla muutama kaksituntinen hemmoteltavana ja nauttia omasta ajasta sekä aikuisten seurasta!

Äitienpäivänä sainkin sitten nukkua pitkään ja nousin ylös vasta kymmeneltä. Sain tyttäreltä itse tehdyt äitienpäivälahjat, jotka tuotiin sänkyyn laulun kera (rakastan näitä yllätyksiä ja omin käsin tehtyjä lahjoja). Aamumme jatkui pitkällä brunssilla, jotka rakas mieheni loihti: munia, pekonia, kaura-banaanilettuja, gluteiinittomia sämpyloitä, kalkkunaleikettä, vihanneksia, jugurttia, muffineja ym. Yöpuvut riisuimmekin vasta yhden jälkeen. Oli loistavaa ladata akkuja ja viettää rakkaiden kanssa aikaa ilman turhaa kiirettä. Tämä teki hyvää myös pitkään jatkuneelle väsymykselle! Tänään olenkin ollut jo selkeästi pirteämpi eikä väsymyskään ole pahemmin vaivannut.

Sunnuntai illalla suuntasimme vielä Poriin isomummulle, jossa meitä odotti päivällinen ja herkullinen äitienpäiväkakku. Kauniit Eveliakoruilla teetetyt korut veimme omille äideillemme. Mieheni äiti oli niin liikuttunut saamastaan käsikorusta, että kyyneleet nousivat silmiin. Myös tyttäreni sai oman käsikorun mummien lisäksi.  Nyt pikkuveli on häntä lähellä antamassa iloa koulupäivienkin lomassa ;)
Äitienpäivähemmottelu jatkui vielä tänäänkin, kun pääsin ihanan Kaisan hemmotteluun Hiusmuotoilukeskus Glazeen. Hiukset vaalenivat taas hieman viileämmäksi ja tyvi sai tuhkaisen sävyn. Glazesta mukaani tarttui label.m:n Therapy Age-Defying Radiance Oil. Tämä öljy hurmaa jo pelkästään ihanalla tuoksullaan. Parasta tietenkin on sen suojaava, ravitseva ja hoitava vaikutus. Käytän öljyä sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin ja öljyllä saan hiuksista huomattavasti pehmeämmät ja kiiltävämmät. Toivon vain, ettei multa putoa kaikki hiukset imetyksen takia päästä. Hiusten lähtö on nyt edeltäneen viikon ollut melkoista.
 Mulla on siis ollut takana varsin mukava viikonloppu ja äitienpäivä. Olen niin onnellinen tästä perheestä! Ilman heitä elämäni ei todellakaan olisi näin ihanaa. Vaikka tähän arkeen sisältyykin päivittäin härdelliä ja väsymyskin painaa silmiä vähäisten yöunien vuoksi, niin RAKASTAN heitä yli kaiken tässä maailmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti