30 maaliskuuta 2014

Blogin ulkoasua ja viikonlopun terveiset

Pahoittelen heti alkuun blogin ulkoasun jatkuvaa muuttumista. Olen koko viikonlopun koittanut muokata blogia itseäni miellyttäväksi ja tämän vuoksi postauksetkin ovat jääneet vähemmälle. Täällä tarvitaan ulkoasun muokkaukseen koodarin apua, jotta saisin sivuista juuri mieluisat. Tuntuu, ettei blogger- alustana taivu mihinkään ilman koodaustaitoa. Tekstit eivät keskity, linkkejä on vaikea lisätä toivomaansa kohtaan jne. HUOH! Ehkä tyydyn nyt tämän hetkiseen ulkoasuun, kärsivällisyyden jo pettäessä tuhanteen kertaan viikonloppuna. Poika heräsi aina liian aikaisin päiväuniltaan, kun olisi pitänyt säätää vähän sitä ja tätä leveyttä blogissa.

Perjantaina postipoika toi luukusta pitkään odotetun CityShopparin. CityShoppari sisältää yli 1000 erilaista etua ja tämän lisäksi kaupanpäälle sain 130 euron arvoisen kampaamolahjakortin Hairstoreen. Tämä jääköön paha päivän varalle, sillä minulla on loistokampaaja Porissa vaikka matkaa Helsingistä tuonne meneekin reilu kolme tuntia. Keskiviikon kampaajaa odottaessa! Tuolloin minun pitäisi lähteä Poriin järjestämään viikonlopun ristiäisiä meidän pikkuiselle.

Eilinen menikin sitten kaupungilla shoppaillessa. Tarkoituksena oli hakea Pretty Ballerinas- kengät, mutta koska kokoni oli kaikista  malleista loppu päädyin wondersin nahkaisiin ballerinoihin. Nämä olivat tosi mukavat jalkaan ja hyvät vauvan kanssa vaunuiluihin. Myös uusi "kameralaukku" löysi tiensä meille. Laukku on Korsin Sophie mallia. Oon ihan hulluna näihin Korsin laukkuihin, joka on varmaan havaittavissa sinne myös teille. Korsin musta Selma malli on vielä hakusessa, koska tämä(kin) on päässyt loppumaan Stokkan mallistosta. Uuden laukun crossbody- malli mahdollistaa kameran kulkemisen helposti mukana myös vaunuillessa. Onko hyviä vinkkejä, mistä tuota Korsin Selmaa voisi kysellä? Saisikohan näitä halvemalla tilattua jostakin verkkokaupasta ulkomailta? Tämä äippä on niin onnellinen näistä uutukaisisita ja kuvaus- & vaunuiluintokin vain lisääntyy! Voi tätä materiaonnea!

Illalla tuli vetästyä aikamoiset sokeriöverit. Ostettiin kotiin lähes kilon pussi irtokarkkeja ja pussi tyhjeni alta aikayksikön.Terveellinen kolmeviikkoinen tuli pilattua irtsariövereillä muutamassa minuutissa...nooh tänään taas skarpataan!  Tänään meille tuleekin MUMMI muutamaksi päiväksi hoitoavuksi. LUXUSTA! Meidän molempien vanhemmat asuvat sen verran kaukana, että saamme lastenhoitoapua noin kerran 2 - 3 kuukaudessa.  Taidan paistaa mummille aiemmin mainitsemiani Hanna Sumarin banaanilettuja, joita viikonloppuna testattiin ja irtsariövereiden lisäksi tuli vedettyä myös lettuöverit ;) Onneksi eilen tarttui mukaan jotakin terveellistä tarjottavaa Punnitse & Säästä- liikkeestä (superfood mixejä). Nyt salille tekemään viikon viides treeni!





3 kommenttia:

  1. Oi ku ihania juttuja! Mistä tollasia cityshoppareita saa? :)
    Mieki haluisin jonkun pikkasen tilavamman korsin crossbodyn. Nykyiset on niin pieniä (ja sieviä :D) ettei kamera mahtuisi mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina Korsin laukut on vielä huomisen Stokkan verkkokaupassa - 20% ;) CityShoppareita saa tilattua täältä (http://www.cityshoppari.fi/), mutta bongasin tuon cityshoppari + lahjakortti tarjouksen Jutan blogista täältä (http://jutta-onmyway.blogspot.fi/2014/03/cityshoppari-2014-ja-lahjakortti.html)...:)

      Poista
  2. Tehtiin Tuomaksen kaa sopimus, että ostan uuden laukun vasta häitten jälkeen :c. Viimeks tuli vähän sanasotaa kun ostin edellisen laukun :D.

    VastaaPoista