24 syyskuuta 2014

Matka Mallorcalle

Mallorcan matkamme lähestyessä ajattelin postata hieman matkasuunnitelmista. Matkan päätarkoituksena on lähteä viettämään mieheni isän 60- vuotissyntymäpäivää, mutta olisi jotenkin ihanaa saada samalla lastenhoitoon apua, nauttia lämpimistä säistä, merestä ja auringosta sekä saada ehkä myös parisuhteelle kahden keskeistä aikaa...sekä nukkua! Toiveet voivat olla jossain määrin liian korkeat, joten ehkä matka saa mennä vain omalla painollaan.

Mallorcan lomaamme vietämme Alcudiassa, jonka pitäisi olla ykkösmesta rantalomakohteena. Hotellimme sijaitsee aivan Alcudian rannalla ja uima-altaalta aukeaa suora näkymä merelle. Puolihoidon, hotellin perheystävällisyyden ja neljän tähden sekä perheaktiviteettien pitäisi taata viikon ajaksi letkeää menoa, mutta suoraan sanottuna oon ennemminkin jännittynyt, peloissani sekä kaikkea tältä väliltä. Anoppini on aamuvirkku ja luultavasti koputtamassa jo aamu seutsemältä huoneemme oveen..huuui!


Kuvat lainattu Finnmatkojen sivuilta täältä
Suurimman osan aiemmista matkoista ollaan tehty lähinnä seikkailumielellä, käyty paljon omatoimisilla retkillä, nautittu paikallisesta ruuasta eikä olla useinkaan montaa päivää vietetty samassa kohteessa rannalla maaten. Tyttären kanssa tällaiset matkat ovat onnistuneet hyvin nyt hänen ollessaan vähän vanhempi. Koska pikkumies on vielä näin pieni, koitamme selviytyä kaikesta mahdollisimman helpolla. Lasten kanssa matkaa helpottaa valmismatkapaketti ja hotellin huoneisto, jossa meillä on erillinen olo- ja makuuhuone, keittiö jääkaappeineen, veden- ja kahvinkeitin, mikro sekä leivänpaahdin. Tämä helpottaa paljon vauvan ruoka-aikojen ja rytmin kanssa. Otamme Suomesta mukaan pikkumiehelle kaikki lämpimät ruuat, puurot ja hedelmäsoseet.  Näin pääsemme ehkä helpommalla kuin sekoilemalla heti alkuun Espanjalaisten tuotteiden kanssa. Huoneistoon kuuluu myös parveke merinäköalalla, jossa voin sitten lasten nukkuessa lepuuttaa iltaisin hermojani ;) (Täällä ollaan tosi innoissaan matkasta, kuten huomaatte :D)

Kuvat lainattu Finnmatkojen sivuilta täältä

Onko Teillä hyviä vinkkejä matkustamiseen alle yksi vuotiaiden vauvojen kanssa? Mitä kannattaa ehdottomasti pakata mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti