16 tammikuuta 2015

Toivepostaussarja osa 3: Meidän koti - lasten huoneet


Ajattelin esitellä Teille tänään lastemme huoneet. Toivepostaussarjan kodistamme koitan saada valmiiksi nyt tammi - helmikuun aikana, sillä meillä saattaa olla hyvinkin pian edessä muutto uuteen kotiin. Tuntuu hyvin haikealta jättää tämä koti. Huomaan itsessäni aina pientä haikeutta, kun edessä on jokin muutos vanhasta uuteen vaikkakin se tuo tullessaan paljon kaikkea uutta ja mukavaa.

Tytär on jo jonkin aikaa toivonut huoneensa värimaailmaan muutosta ja tämä tullaan todennäköisesti toteuttamaan muuton yhteydessä. Ajatuksena on ollut värimaailman muuttamista enemmän nuorelle neidille sopivaksi ja vaaleanpunaisen sijaista olemme ajatelleet ottaa tekstiileihin mukaan mustan sekä harmaan sävyjä. Vaaleanpunainen keijumatto saa lähteä ja tilalle ehkä reipas musta - valko raitainen matto. Myös koulupöydän tuoli saisi vaihtua nykyisen hupputuolin sijasta.

Pojan huoneessa suurin ongelma on ollut säilytystilan puutteella. Leluja alkaa kertyä enemmän ja enemmän eikä meillä ole näille kunnon säilytystilaa. Tällä hetkellä puiset lelut ovat löytäneet paikkansa ikkunan reunalta ja pehmoisimmille on ostettu sängyn viereen säilytyspussi. Lipasto toimii pojan vaatekaappina, sillä huoneen muutama vaatekaappi on täynnä meidän aikuisten vaatteita. Jonkinnäköinen uusi säilytysjärjestelmä pitäisi löytyä, jonka taakse saisi jemmattua paljon tavaraa esim. ikean Bestå kokonaisuus.

(lähde pinterest)

Onko vinkkejä hyvästä säilytysjärjestelmästä, joka ei vie kauheasti tilaa ja kestää katseista yksinkertaisuudellaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti